DECAF

DECAF

Decaf - Chévere

See Huila regioonist pärit kohv on segu sortidest, mille kasvukõrgus on 1400-2000 masl. Huila regioonis toimub kohvisaagi korjamine kaks korda aastas. Põhiline korjeperiood on märtsist juunini ning teine toimub oktoobrist novembrini. Sellisel viisil on tagatud kõige värskema saagi kasutamine kohvitootmises.

 

Kofeiin on oast eemaldatud, kasutades looduslikku lahust etüülatsetaati, mis on valmistatud suhkruroost. Selline kofeiinieemaldusmeetod säilitab naturaalselt kohvi aromaatsed noodid. Cauca kofeiinivaba kohv sisaldab lausa 20 korda vähem etüülatsetaati kui banaanikoor!

Cauca regioon on tuntud oma kohvitootmise poolest, mis toimub kõrgel mägedes, Popayáni linna lähistel. Mägine Cauca regioon on ideaalne kvaliteetse kohvi kasvatamiseks tänu oma kõrgusele ning ekvaatori lähedusele.

 

Kõrged mäed kaitsevad kohvitaimi Vaikse ookeani liigniiskuse ning kagupassaatide eest. Cauca regiooni mäed tagavad stabiilse aastaringse kliima ning toidavad taimi viljaka vulkaanilise pinnasega, kus kohvitaim saab jõudsalt kasvada.

 

Varsti müügil! 

  • Maitsekirjeldus
    täidlus röstitud seemned
    magusus suhkruroosiirup
    happelisus valge sõstar
  • Regioon

    Cauca, Colombia

  • Istandus

    Chévere

  • Sordid

    Segu Colombia araabika sortidest

  • Töötlusviis

    Märgmenetlus

  • Kõrgus

    1400-2000 masl