Ostukorvi ülevaade

Ostukorv on tühi!

Toodete vaatamiseks siin, lisa need ostukorvi

Basket

Meie koolitused

Tagame oma kohvi kvaliteedi ja maitse kõikjal, jagades oma oskusteavet ning pakkudes kohvikukoolitusi edasimüüjatele ja müüjatele. Viime läbi koolitusi oma tootevaliku kohta ning pakume edasimüüjatele ja müüjatele ka koolitaja koolitamise programmi.

Kohvi kvaliteedi ja maitse taga on müüjad ja edasimüüjad, kellele oleme jaganud oskusteavet ja korraldanud tootevalikut tutvustavaid koolitusi ning läbinud spetsiaalseid koolitus-programme ja baristakoolitusi.

 

BARISTA BAASKOOLITUS KUNI NELJALE INIMESELE
Koolitus on mõeldud professionaalse teenindajale, kes valmistab kohvi espressomasinaga ja soovib teada sellest imelisest joogist rohkem. Pakume koolitusi nii algajatele kui kogemustega baristale.

Kuni 4 inimesi

7-8h

Mida sa õpid

Koolitus kestab kesmiselt 8h. Grupis on kuni neli inimest, kes saavad treeningult kaasa:

  • ülevaate kohvimaailmast, sortide erinevusest ja arusaamise sellest, kuidas kohv oma maitse saab
  • ülevaate röstimisest ja selle mõjust joogi maitsele
  • barista töövahendite koolituse
  • jahvati õige käsitlemise praktikumi, jahvatusastme muutmise mõju kohvi maitsele
  • espressopõhiste piimajookide ülevaate ning oskuse piimale sametist mikromull-vahtu võluda
  • barista-art algteadmised ja vahuga kohvile joonistamise oskused
  • eduka koolituse läbimisel saab koolitusel oslaeja Coffee People röstimiskoja sertifikaadi
Broneeri koolitus
Kohvi valmistamine filtermeetodil
Koolitus on mõeldud nii proffidele baristadele kui kohviarmastajatele, kes tahavad filtermeetodil kohvist, sellest poppkultuurist rohkem teada saada. Selgeks saab kohvi valmistamine kannuga, mille leiutaja soovis teha kvaliteetse kohvi pruulimise kõigile kättesaadavaks.

Kuni 3 inimesi

3-4h

Mida sa õpid

Koolitus annab:

  • Algteadmised kohvist, kasvukõrguse, kliima ja kohvisordi panus maitsesse
  • Kohvikirss ja selle töötlusmeetodid. Mismõttes kirss ja kuidas kirsikivist sünnib kohvi saamislugu?
  • Chemexi valamisvilumus. Mis on “kohvi õitsemine”?
  • Nauding Chemexiga pruulitud kohvi täiuslikust maitsest.
  • V60 ja Aeropressiga kohvi valmistamise oskused.
  • Coffee People sertifikaadi
Broneeri koolitus
Cupping
Osale privaatsel kohvide degusteerimisel ehk cuppingul.



Kuni 2 inimesi

2,5

Mida sa õpid

Minikoolitus on mõeldud kohvist rohkem teada soovivale inimesele, kes soovib avardada oma kogemusi lõhnade ja maitsete maailmas. Räägime läbi valdkonna algteadmised, maitseme väga palju kohvi ja piilume ka kohvitootmise telgitagustesse.

Koolitusel saab osaleda kuni 2 inimest ning koolitust viib läbi Coffee People`i cuppingmaster.

Koolitus toimub Coffee People`i röstimiskojas Sära tee 9/1, Peetri alevik.

Palume kohale jõuda 5 minutit varem, et jõuaksite enne tuurile asumist käed pesta ning tootmise ja koolituse tervisenõudeid tutvustada. Hetkel on keeruline ennustada, millal täpselt meie tootmisosakond kohvi röstib, seega me ei saa garanteerida, et ka röstimist igal privaatsel cuppingul näha saab.

 

 

Broneeri koolitus