Kohviarmastajad üle kogu maailma on tunnustanud Cerrado Mineiro mitmekesist eluslooduse piirkonda, kui ideaalset kohvi kasvatamise keskkonda.
Magus sarapuupähkli alatooniga kohviprofiil saavutatakse kahekordse töötlemisprotsessiga – kõigepealt kuivatatakse kohviube terrassidel päikese käes ja seejärel mehaanilistes trummelkuivatites, kus nad peavad saavutama oma õige niiskustaseme.
Maitselt mõnus tummine ning veidi hapukas mustsõstara-šokolaadikook kerge pähklise noodiga.
Tahan seda kohvi!Regioon
Cerrado, Brazil
Istandus
Santa Rita
Sordid
Yellow Bourbon
Töötlusviis
Kuivtöötlus
Kõrgus
850m merepinnast
Brasiilia Cerrado Mineiro piirkond on tuntud oma rikkaliku pinnase ja sobiva kliima poolest, mis on ideaalsed kohvi kasvatamiseks.
Konkreetne kohv on segu erinevatest araabika kohvi sortidest, mille kooskõla mõjub täidlaselt, mahlaselt ja magusalt. Alates kohvikooperatiivi esimestest päevadest on Linda olnud selle asutaja Nicolas Bellangé’i lemmik. Selle kohvi kõrge kvaliteet on aastate jooksul püsinud ning säilitanud maheda magususe, mis on Brasiilia kohvidele nii omane.
Mahe pähkline noot, mis on on segatud kergelt karamelliseeritud mahlase virsikuga.
Tahan seda kohvi!Regioon
Cerrado Mineiro
Istandus
Linda
Sordid
Arabika sortide segu
Töötlusviis
Kuivtöötlus
Kõrgus
1112m merepinnast