KUIDAS KOHVI VALIDA Kui plaanid kohvi ise teha, siis vali kõigepealt valmistamisviisi järgi röst. Pikema tõmbeajaga kohvijookidele - näiteks otse tassi, presskannu, filtermasinasse või Chemexisse sobib heledam röst. Lühema tõmbeajaga kohvijookidest käib vesi kohvist läbi kähku ning nendele valmistusviisidele on tume röst sobivam. Espressomasinasse, türgi ja mokka kannu sobib niisiis caffè crema või espresso röst. Nüüd loe kohvi maitse kirjeldusi ja leia, milline neist võiks sulle meeldida. Eelistad happesemat -kergemat või hoopis tihedamat maitset? Vahel proovi ka midagi oma tavavalikust täiesti erinevat, nii võid leida uue lemmiku. Katseta julgelt, sest kõik Coffee People'i kohvid väärivad maitsmist. Kui sa ei tea oma eelistusi ega oska valida, soovitame presskannu jaoks heleda röstiga Colombia uba, espressomasinale aga kohvi Nicaraguast. Nende põhjal saad oma maitse-eelistuse paika kalibreerida. Kui oled harjunud kohvi nautima piimaga, soovitame proovida Guatemala päritolu kohvi.